uragarden
«Uragarden er ein middels stor Ryfylkegard som ligg på Bratthetland i Fister. Garden ligg vakkert til med utsikt over Hetlandsvatnet. På garden har me har ein Ilokk på over 50 høglandsfe der storoksen Harry er sjef. Ku og kalv går saman. Morsinstinktet er sterkt og kua gir kalven morsmelk etter behov, og kua passar på og vernar om kalvane sine. Dette gir kalvane ein god start på livet.»
Mikals Laks
«er et familieeid røykeri som produserer røykt og gravet laks av høy kvalitet til matbevisste kunder»
Strand GÅrd
«Anne og Harald Strand eier og driver Strand Gård på Tau i Ryfylke. De leverer vaktelegg, vaktelkjøtt og mangalitsa-kjøtt. Strand Gård setter kvalitet i høysetet og har levert til både Michelin-restauranter og Slottet. Produsenten vant katergorien «Årets kjøtt» i det Det norske måltid 2019 og har dessuten vært finalist ytterligere tre ganger.»
Grønvik Gard
«Grønvik Gard er ein økologisk og prisvinnande fruktgard i det frodigaste av Ryfylke, i ei vestvendt og grønnkledd li ved den gnistrande Fisterfjorden i Hjelmeland. Her dyrkast det eit drøss av ulike eplesorter som nyttast til produksjon av eplemost.»